مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای برای بازگشت به کار

من حدودا هفت سال برای شرکت دامپروری کار کردم قرارداد به صورت سه ماهه تمدید میشد یک سال پیش عدم نیاز من رو زدن شکایت کردم برای بازگشت به کار و شرکت محکوم شد ولی اعتراض کردن پرونده یه شورای حل اختلاف رفت و رای بازگشت رو باطل کردن سوالم اینه درصورتیکه که بیمه بیکاری رو واریز کنن میشه به رای اعتراض کرد یا خیر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیر وقتی از بیمه بیکاری استفاده می نمایید به منزله تمکین به رای خواهد بود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر از بیمه بیکاری استفاده میکنید نمیتوانید . چون به منزله تمکین رای صادره است