مشاوره حقوقی رایگان - ترک انفاق فرزند

با سلام بنده یک پسر 5ساله دارم که پدرش نفقه که ماهی 750هزارتومان است را پرداخت نمیکند به دادسرا مراجعه کردم و شاهد هم بردم میخواستم بدونم ایشان می‌تواند بگوید من توان مالی ندارم و پرونده بسته بشه البته در این 5سال یک بار هم فرزندش را ندیده

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

شکایت ترک انفاق برای نفقه فرزند مطرح کنید.خیر نمی تواند...

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر حکم محکومیت پدر صادر شده از طریق اجرای احکام مدنی اقدام کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر باید عدم تمکن خود را اثبات کند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ترک انفاق دارای جنبه کیفری نیز می باشد مگر دلیلی خلاف آن را ارائه نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیر در هر حالتی زوج باید نفقه فرزند
را پرداخت نماید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام خیر چنین چیزی نیست نفقه به میزان مقررر باید پرداخته شود در غیر این صورت مرتکب جرم شده است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام ترک انفاق دارای جنبه کیفری نیز می باشد.اگر همچنان ابهام دارید یا نیاز به مشاوره بیشتر دارید تماس بگیرید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام خیربایستی نفقه فرزند را پرداخت نماید

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام خیر نمی تواند نفقه اولاد بر عهده پدر است

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

خیر.درپرونده حقوقی پس ازصدور اجرائیه تقاضای اعمال ماده3قانون نحوه محکومیتهای مالی وصدورحکم جلب نمایید