مشاوره حقوقی رایگان - تکلیف قرارداد اجاره ملک فروخته شده

سلام و احترام
یک ملک را اجاره کردم و تا پایان قرار داد اجاره چند ماهی مونده حال موجر ملک را فروخته و از من می خواد در بنگاه به عنوان مطلع حاضر بشم و قرارداد رو امضا کنم و از الان اجاره رو به خریدار جدید بدم. چنتا سئوال داشتم ایا اصلا نیازه بنده حضور داشته باشم و قراردادی نوشته بشه؟
تا جایی که اطلاع دارم مالک جدید قائم مقام مالک قبلی میشه و نیازی به قرارداد جدید نیست ولی سئوال اینه که من باید از الان اجاره رو به مالک جدید پرداخت کنم یا بعد تنظیم سند قطعی؟ چون اینطوری به هر دلیل قرارداد فروش فسخ بشه یا به هر دلیل سند به نام مالک خریدار خورده نشه ممکنه دچار مشکل بشم.
الان از من می خوان برم املاک امضا کنم که اجاره رو به خریدار جدید بدم و ودیعه رو از ایشون بگیرم در صورتی که سند قطعی صادر نشده ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

نیاز به حضور شما نمی باشد مالک باید ملک را با مستاجر تا پایان قرارداد مستاجر به فروش برساند اما برای اینکه متضرر نشوید بهتر است �د در جلسه‌ای با حضور خریدار ایشان را مطلع از مدت اجاره تان نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شما مجبور به امضا نیستید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر لازم نیست شما قرارداد را امضا نمایید و اجاره بها را به حساب
موجر واریز نمایید