مشاوره حقوقی رایگان - حکم طلاق غیابی چه زمان است

با توجه به سوال قبلی که پرسیده شده بود. که نامزد بنده 6 ماه نفقه معوقه (محکوم شده بود) طی 2 مرحله واریز کرد.(و با توجه به شواهد و گویای وکیل خودش از کسی قرض کرده است)
اما به خاطر اذیت کردن خود را به بیماری زده اما هیچ بیمارستانی پرونده پزشکی ندارد و دوباره تاخیر در واریز داشته !
قاضی نمیتواند طبق تحقیقات و سابقه پرداخت ایشان حکم طلاق صادر نماید و چندبار باز واریز نکند حکم طلاق صادر میشود( چون به خاطر حکم طلاق منتظر می ماند و چند ماه یمبار واریز میکند این روال زندگی داری نیست) که طی پیغام ارسال شده که برای طلاق توفقی مراجعه کند و هیج هزینه و مهریه ای دریافت نخواهم کرد و خودرو توقیف شده هم ازاد میکنم
.چون قصد اذیت کردن دارد و چون خودرو ایشان را توقیف کرده ام در صورت دادخواست طلاق خودرو ازاد میشود. به خاطر همان تهدید کرده که تا اخر عمرت اذیت میکنم
و خودش در حقیقت تعادل روحی ندارد و شکنجه روحی میدهد که اصلی ترین دلیل اختلاف همین است. و با تحقیقات جدیدا مشخص شده 4 سال در منزل به دلیل افسردگی بستری بوده و چون برای اینکه کسی نفهمد در بیمارستان بستری نکرده اند. پرونده ای نداشته نتوانستم ثابت کنم و تمام خانواده اش در جریان بوده اند .
الان هیج قانونی وجود ندارد در این شرایط حق را به من بدهد-هیچ چشم داشتی ندارم و دقیقا 10 روز بعد از عقد دچار مشکلات غیر قابل بخششی شده است
و چون برادر ایشان از مسئولین شاخص کشور می باشد تهدید پشت تهدید!!!!!!!!!!!!! حتی برادرش "تهدید به دزدی و فرستادن من به زندان واحد اطلاعات که کسی نتواند خود و خانواده ام را پیدا کند" کرده واقعا چطور میشود با همچین خانواده ای زندگی کرد و متاسفم برای قانونی که اینچنین زندگی استرس باری برای خانمهایی از قبیل بنده کرده و حق نمیدهد!! که قادر به زندگی با فردی که ذره ای از همسر و خانواده نمیداند که هیچ و برای گرفتن و دزدی و حتی کشتن و گرفتن دیه و تمام اموال بنده و پدرم وارد خانواده شده

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

سوال طولانی است از طریق پنل تماس بگیرید