مشاوره حقوقی رایگان - نحوه تحریر ترکه زمین های بنچاقی

سلام ترکه پدر مرحومم یک خانه و تعدادی زمین های کشاورزی است ک ب صورت بنچاقیه و سند رسمی ندارد تعدادی از ورثه برای تقسیم ترکه همکاری نمی کنند یکی از ورثه ملک را تصرف کرده سوالم اینه برای تقسیم ترکه چکار باید کرد ؟ تنها با مدارک خودم میتونم پیگیری کنم یا مدارک سایر وراث الزامیه؟؟
میتونم درخواست تحریر ترکه بدم؟

تقسیم و تحریر تو شورا رسیدگی میشه ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اخذ انحصار وراثت دادخواست تحریر و تقسیم ترکه بدهید.
و از کسی که تصرف کرده شکایت تصرف عدوانی مطرح کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله خود شما میتوانید دادخواست تقسیم ترکه به طرفیت همه ورثه اقامه نمایید و

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با اخذ انحصار وراثت دادخواست تحریر و تقسیم ترکه بدهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلاک ابتدا باید انحصار وراثت اخذ نمایید و بعد میتوانید دادخواست تقسیم ترکه به طرفیت همه ورثه اقامه نمایید