مشاوره حقوقی رایگان - دوتا بیمه داشتن

سلام، من حقوق پدرمو می‌گرفتم برای رفع بیکاری روزی سه ساعت صبحها میرفتم تو قنادی کار میکردم ، ماهی هشتصد بهم میداد، رییسم گفت که باید منو بیمه کنه که بازرس بهش ایراد میگیره منم گفتم باشه حالا گفتن حقوق پدرمو قطع میکنن چون برام بیمه ردشده ویااینکه ترک کارکنم وبیمه روهم قطع کنم.منم هردوکارو انجام دادم حالا دوباره حقوق پدرمو بهم میدن؟ مال بابام کارکنان دولت بود مال قنادی تامین اجتماعی 4 سال هم برام رد کرده .ممکنه جریمه ام کنن ،اخه من نمی‌دونستم که نمیشه دوتا بیمه داشت.ریسم هم نمی‌دونست

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی که بیمه برای شما رد و حقوق دریافت می نمایید مستمری قطع خواهد شد مگر آنکه بیمه تامین اجتماعی قطع گردد