مشاوره حقوقی رایگان - اگر بیمه بشوم حقوق قطع میشود؟

با عرض سلام و خسته نباشید
من مستمری بگیر پدر هستم ... و الان میخوام در کلینیک کار کنم که گفتن بیمه میکنن و اسم ها رو برای تهران میفرستن ... آیا بیمه کلینیک زیبایی حقوق پدر رو قطع میکنه؟

پاسخ ها :

پرستو  رادمنش

سرکار خانم پرستو رادمنش :

مطابق قانون مستمری بازماندگان صرفاً به فرزندان اناث فاقد شغل و همسر پرداخت می گردد بنابراین چنانچه شما دارای شغل با پرداخت بیمه باشید و این موضوع به تامین اجتماعی اعلام گردد حقوق مستمری مذکور قطع می گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با پرداخت حق بیمه برای شما ، بلافاصله مستمری قطع خواهد شد

منوچهر سهرابی

جناب آقای منوچهر سهرابی :

سلام. بله در صورت بیمه شما ، چون حاکی از رابطه استخدامی بوده ،لذا شما‌ از کفالت حقوق متوفی خارج می شوید.