مشاوره حقوقی رایگان - حقوق و بیمه مستمری

سلام وقت بخیر. پدرم فوت کرده. من و مادرم بیمه و‌ حقوق پدرم رو میگیریم. پاره وقت سرکار میرم و حقوق و بیمه 15 روز کاری بهم میدن. اگه بخوام بیمه محل کار خودم باشم و بیمه پدرمو قطع کنم حقوقشم قطع میشه؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورتیکه شاغل باشید حقوق متعلق به شما دیگر به شما پرداخت نمی شود و به حساب مادرتان واریز خواهد گردید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که به شغلی اشتغال داشته باشید حقوق دیگر برای شما واریز نخواهد شد بلکه برای مادر شما واریز خواهد شد و شما محروم خواهید شد.

علی افخمی

جناب آقای علی افخمی :

بله از تحت تکفل خارج میشوید و حقوقیربه شما تعلق نمیگیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله قطع خواهد شد
مستمری به دختر مجرد یا مطلقه و فاقد شغل و بیمه پرداخت خواهد شد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. احتمالا شما دختر متوفی می باشید . یکی از شروط تعلق مستمری به دختر متوفی نداشتن شغل و منبع درآمد است .

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

بله از حقوق دریافتی مادرتان به اندازه حق شما کم میشود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله وبه حقوق مادرتون اضافه می شود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام حقوق به سایر اشخاصی که شرایط آن را دارند می‌رسد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصولا آری اما کاملا به مادر تعلق می‌گیرد