مشاوره حقوقی رایگان - حقوق مستمری پدر

با سلام من خانم مطلقه هستم که بعد از فوت پدرم من و مادرم مستمری بگیر شدیم و چون حقوق پدر زیاد نبود من حق مستمری خودم و به مادر واگذار کردم الان خودمو بیمه زنان خانه دار کردم منتها یکماه بیشتر قسط بیمه واریز نکردم میخواستم ببینم اگه بیمه رو بریزم حقوقی که برای من بود قطع میشه و اینکه الان مبلغ بیمه برای مادر واریز میشه یعنی یک حساب هست برای من بعد ها مشکلی نداره که بخوام مستمری و بگیرم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
پرداخت حق بیمه اختیاری زنان خانه دار مانعی ندارد و مستمری قطع نخواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام اصولاً مستمری قطع نمی شود اما پدر شما اشتغال در چه ارگانی را داشتند در صورت نیاز میتوانید تماس بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر از دو منبع نباشد مشکلی نیست . درغیر این صورت خود به خود قطع میشود

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام بله در صورتی که حق بیمه واریز نمایید مستمری تان قطع خواهد شد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیر چرا که صرف بیمه پردازی دلیل قطع مستمری نیست

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بيمه تامين اجتماعي پرداخت گردد
مبيّن درآمد و در نتيجه قطع مستمري براي شما خواهد شد
بديهي است مستمري مادر جان كماكان استمرار خواهد يافت

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطابق آنچه در سوال آمده است مستمری قطع نخواهد شد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حق بیمه زنان خانه‌دار مشکی برای مستمری ایجاد نمیکند و مستمری قطع نمیشود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر مشکلی نیست چون مطلقه هستید و شغلی هم ندارید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

حقوق مستمری که مطابق قانون وضع شده باشد پا برجسات