مشاوره حقوقی رایگان - حضانت و مهریه

آیا حضانت دختر 12 ساله با پدر است و اینکه اگر همسرم از همین الان که هیچ اقدامی برای طلاق صورت نگرفته میتونه تمام اموالش به نام کسی دیگه بکنه و به من مهریه نده

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.حضانت تا7سالگی با مادر ووبعد از سن بلوغ با پدر است در حال حاضر فرزنددختر بالغ است وخود تصمیم گیرنده هستید که با کدام یک از والدین زندگی کنید درمورد سوال دوم بله احتمالش هست...

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دختر بعد از نه سال از دايره حضانت خارج میشود و خود تصمیم می‌گیرد با چه کسی زندگی کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر دختر 12 ساله خودش تصمیم میگیرد که با کدام یک از والدین زندگی نماید مگر قاضی عدم صلاحیت ایشان را احراز نماید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دختر 12 ساله خارج از حضانت است و خود تشخیص خواهد داد که با کدام یک از ابوین زندگی نماید مضافا اینکه اگر اموال انتقالی توسط زوج به منزله فرار از پرداخت دین باشد قابل ابطال است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دختر 12 ساله از حضانت خارج شده است و خودش می تواند تصمیم بگیرد.
سوال دوم : بله می تواند
و شما باید نسبت به توقیف اموال اقدام نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دختر 12 ساله خودش تصمیم میگیرد که با کدام یک از والدین زندگی نماید مگر قاضی عدم صلاحیت ایشان را احراز نماید