مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از سبدگردان

من قرارداد شش ماهه با یک شرکت بستم برای سبدگردانی ولی الان بعد شش ماه ضرر پنجاه درصدی کردم.با توجه به اینکه معاملات انها مشکوک و ناشیانه بوده اگر شکایت کنم ایا به جایی میرسد.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قراردادی داشته باشید می توانید خسارت خود را مطالبه کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به نظر خیر چون بازار سرمایه و بورس بازار ریسک‌پذیری است و شما با علم به این موضوع سرمایه خود را به سبدگردان واگذار نموده اید مکر انکه در قرارداد جبران ضرر و زیان شرط شده باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله امکان شکایت وجود خواهد داشت و بستگی به مفاد قرارداد دارد و اینکه آیا شرکت مصلحت شما را رعایت کرد ه است یا خیر

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید قرارداد شما بررسی شود اصل این است که این سرمایه گذاریها ریسک پذیر هستند ولی در صورتیکه شما بتوانید تقصیر سبد گردان را ثابت کنید میتوانید به نتیجه برسید