مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از سبد گردان بورس

باعرض پوزش من قبلاً این سوال پرسیدم ولی جواب نامربوط به سوال بود
با سلام بنده سه ماه پیش کد بورسی رمز به یک سبدگردان تلگرامی بدون مجوز دادم قراردادی بین ما بسته نشد مدرک با هم تلگرام چت کردیم دارم با یک شماره کارت که یکبار پول به حسابش ریختم دارم فقط تا الان 60 درصد سرمایم ضرر زده با توجه به این مدارک آیا میتونم از طرف شکایت کنم به جایی میرسه یا نه ممنون راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

پرونده شما نیاز به بررسی دقیق تر و دیدن مدارک دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید تحت شرایطی با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام موضوع قابل بررسی می باشد برای راهنمایی بهتر از طریق مشاوره تلفنی دادراه با بنده تماس بگیرید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

تحت شرایطی تحت عنوان کلاهبرداری شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام موضوع قابل بررسی می باشد برای راهنمایی بهتر از طریق مشاوره تلفنی دادراه با بنده تماس بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ضمن عذرخواهی پاسخ های غیر مرتبط ب دلیل ضعف نت است که گاها پیش میاید. اظهارنظر مستلزم گفتگو است. شما میتوانید از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برای مشاوره با وکلا تماس بگیرید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

اگر فاقد مجوز بوده است مرتکب تخلفات تعیین شده توسط سازمان بورس شده است . بسته به قراردادتان امکان مطالبه حقوقی وجود خواهد داشت

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید به کارشناس ارجاع شود تا معلوم شود تقصیر داشته یا خیر

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر فاقد مجوز بوده امکان پیگیری می باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله اگر سبدگردان بورسی فاقد مجوز است شکایت نمایید و نتیجه خواهید گرفت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

ضمن عذرخواهی پاسخ های غیر مرتبط ب دلیل ضعف نت است که گاها پیش میاید. اظهارنظر مستلزم گفتگو است. شما میتوانید از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید