مشاوره حقوقی رایگان - شکایت در مورد سبدگردان

سلام ، سبدگردانم به من ضرر نزده و سودم کردم ولی مجوز نداره ، آیا می توانم شکایت کنم که به من ضرر زده؟

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام بله از متظر قواعد و مقررات سازمان بورس سبدگردانی بدون مجوز تخلف خواهد بود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیررر طبق قانون برای اینکه دادگاه حکم به ضرر و زیان وارده ، صادر نماید حتما باید به خواهان خسارت وارده شده باشد و ورود ضرر اثبات بشود و بدون اینکه به خواهان خسارت وارد شده باشد ، دادگاه حکم
به ضرر و زیان نخواهد داد