مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از سبدگردان بورس

سلام.
با یه فرد بی مجوز قرارداد سبدگردانی در بورس نوشتم ولی سبدگردان فقط یک سهم برای من خریده که حدود 40 درصد هم ضرر داده.

آیا با این شرایط میتونم ازش شکایت کنم؟؟؟؟؟

متن قرار دادم در زیر آوردم....

باسلام و عرض ادب
آقاي (x)تاييد كنيد كه رمزو پسوورد حساب بورسي خود را براي آقاي (y) ارسال كرديد و به ايشان وكالت بلاعزل داده ايد خريد و فروش سهام براي شما براي يك ماه انجام بدهد.

درصورت ضرر كل ضرر با خودتان است و در صورت سوددهي ٢٥ درصد سود براي آقاي (y)است كه به حساب ايشان تا ٣٠ ام ماه واريز ميكنيد.در صورت عدم واريز قرارداد فسخ شده و از ان تاريخ مسئوليت به عهده خود شماست.

در صورت عدم اعلام شما قرارداد شما به صورت مصالحي يك ماه يك ماه تمديد ميشود.
اين قرارداد منوط به داشتن هيچ مجوزي از سوي وكيل نيست.
تاييد اين قرارداد به صورت مجازي است و جنبه قانوني دارد.

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .سوال جنبه حقوقی ندارد از ارگان مربوطه سوال شود .