مشاوره حقوقی رایگان - سبدگردان بدون مجوز

با سلام. بنده در کلاس مربوط ب مسایل مالی با یک نفر اشنا شدم و کلا دو ماه طول کشید و گفت من هم اموزش بورس میدم هم سبدگردانی میکنم و اصل پول رو تضمین میکنم و سودها نصف نصف. و سود های سبد گردانی بورسیشو نشونم داد. من هم اعتماد کردم و شروع کرد ب اموزش به من و من هم بدون بررسی های بیشتر پول واریز کردم ب حساب ایشون از طریق بانک. بعد از چند ماه و بیشتر که بررسی کردم دیدم مجوز هم نداشته و انچنان برایند خوبی هم نداشت طبق گزارشاتی که میداد . هیچ قراردادی کتبی ای هم بین ما نبود و میگفت فیش بانکی رسید شما هست کافیه همین، بعد تصمیم گرفتم ادامه ندم و تسویه کنم گفت من فقط تو سود باهات شریک بودم و ضرر با من نیست و ی مقدار پول کمی داد و گفت اصلا برو شکایت کن...
خواستم ببینم رو این مورد که مجوز نداشته برای سبدگردانی شکایت مطرح کنم یا اینکه رو بحث سود و زیانش شکایت کنم.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.