مشاوره حقوقی رایگان - اسقاط حق رجوع به مابذل

باسلام،بنده چندماه پیش به اصرارهمسرم درقبال بخشش مهریه وکالت طلاق دادم،سندبذل مهریه مشروط به مراحل طلاق وحضانت فرزندبود و بشرط اجرای مفاد بری الذمه وحق رجوع به مابذل راسلب وساقط کرده ولی وکالت طلاق مطلق وبدون شرط وبلاعزل بوده وبنده بدون وکیل اقدام به امضاکردم وحالا وکیل گرفته وطلاق ثبت کرده،در دادنامه رای دادگاه قیدشده زوجه مهریه وسایرحق وحقوق شرعی خودرا بذل نموده و وکیل معلواسطه قبول بذل کرده و حق رجوع به مابذل راسلب وساقط مینماید
وطلاق از نوع خلع هست،،حالا طرف رویه نارضایتی رو پیش گرفته ومیگه راضی نیستم ویه روزی پس میدی،،طوری وانمود میکنه انگار من وادارش کردم مهرشوببخشه وحضانتم بگیره درحالیکه به خواست اون من به محضررفتم وسواد کافی هم برای درک چیزایی که نوشتن ندارم،،
میخاستم بدونم ایشون میتونه به مهریه رجوع کنه یا خیر
خیلی دروغگو وشیاد هست و باوکیلش هماهنگه ولی من وکیل ندارم،از سادگیم سو استفاده میکنن،
به حدی استرس ونگرانی بمن وارد شده چون قبلا میگفت بیچارت میکنم ومدام تهدیم میکرد ومیگفت من همه مهریمو میخوام،حضانت بچمم ک گرفت بعد میگفت پول بده یا خونتو بنامم بزن تا بچه رو بدم
پیش هر وکیلی رفتم میگن مهریه نمیتونه بگیره ولی رفتاری که داره ومدرک جمع میکرده وصداضبط میکرده تاحالا من احساس میکنم میخاد مطالبه مهریه کنه،،
به جایی رسیدم که بفکرخودکشی هستم بخاطر اشتباهی که کردم ورفتم محضر اسناد رو امضاکردم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جای نگرانی نیست و امکان رجوع وجود ندارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر ایشان نمیتوانند برای مطالبه مهریه اقدام کنند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نگران نباشیدچون حق رجوع به مابذل را از خود ساقط نموده لذا نمیتواند رجوع کند