مشاوره حقوقی رایگان - رجوع از بذل مهریه

سلام و تشکر-
همسر من سه سال پیش در روز عقد (ازدواج دومش با بنده) یک نوشته دستی با امضا و اثر انگشت خودش و دو شاهد (برادران من) و امضای بنده (بدون کوچکترین مخدوشی )به من دادن که مهریه را ابرا میکند و حق رجوع را هم از خود ساقط کردند و من هم طبق این شرط با ایشان عقد کردم
بعد عقد به ایشان فرصت دادم که مجدد خوب فکر کنند و بعد 15 روز عقد با رضایت خاطر کامل ایشان رفتیم دفتر اسناد رسمی و در سندی تحت عنوان " اقرار نامه مالی " نوشتن که مثلا 5 تا سکه را گرفتم و 50 تا مابقی را نیز بذل نموده (البته من سکه یا پولی به ایشان ندادم و ایشان هم چیزی نخواستن از من ) و دفترخانه نوشت که ایشان همسرشان را به کل مهریه و نمابذل بری الذمه نموده و نوشته شده که در کمال سلامت جسمانی و عقلانی و شعور و آگاهی حق اعتراض و رجوع مجدد را نیز از خود سلب و اسقاط نموده ام
نکته مهم اینه که متن اقرار نامه به شرح فوق بوده ولی در صدر این سند بر خلاف متن ؛در قسمت " مورد اقرار نامه " عنوان این اقرار نامه اینجوری نوشته شده که ؛ بذل قسمتی از مهریه ؛

متاسفانه الان همسرم به دلایلی پشیمانند از امضای این سند

گفتم مگر توافق نکردیم که اینطوری ازدواج کنیم
ولی ایشان به خاطر اینکه من گفته بودم بچه نمیخوام و قبول هم کرده بودند الان دبه کرده و میگوید پشیمانم و بچه میخوام و الان مهریه میخوام
حالا سوال بنده این هست که آیا ایشان با این حالت و این دو سند و مفاد متن و عنوان سند محضری ، امکان رجوع و درخواست مهریه دارند یا خیر ؟

پاسخ ها :

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام خیر ایشان مهریه ای ندارند چون حق رجوع از مهریه ازخود سلب ساقط نمودند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
کاربر محترم
باید ابتدا مشخص گردد که آیا زوجه مهریه خود را ابرأ کرده است یا هبه
نیاز به بررسی سند است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوع نیازمند برسی بیشتر توام با گفت و گوی متقابل می باشد در صورت تمایل از طریق پنل مشاوره میتوانید با بنده در ارتباط باشید تا موارد لازم عرض شود