مشاوره حقوقی رایگان - ترک کار کارگر

سلام.بنده یک کارگر کارمزدی داشتم که بدون دلیل واطلاع ترک کار کرد وکارش را هم تحویل ندادوبه من خسارت زد.قرارداد هم داره وتعیین خسارت توی قرارداد هم هست.اداره کار رفتم ترک کارش رازدم میخواستم بابت عدم انجام تعهدات شکایت کنم ولی اداره کار گفتند باید بروید قضایی،چون رسیدگی به شکایت کارفرما برعهده مانیست.قضایی شکایت کردم کارشناس دادگستری اعلام خسارت کرده ولی قاضی پرونده را برای اداره کار فرستاده.آیا اداره کار صلاحیت رسیدگی داره؟اگر داره چرا اول قبول نکردند.ماده قانونی هست که اداره کار صلاحیت رسیدگی داره؟ایشون هم رفته ازمن اداره کار شکایت کرده و من را به پرداخت مبلغی و پرداخت بیمه محکوم کردند.حال خسارتی که به بنده زده چی میشه

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
دعوای خسارت در صلاحیت دادگاه است . قرار عدم صلاحیت صادر شده ؟

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر در صلاحیت دادگاه عمومی است و ظاهرا شکایت شما نتیجه‌ای نخواهد داشت زیرا

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام تمام خسارات شامکل حقوق سنوات بسمه و . برای کارگران محترم محفوظ است.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات مذکور اظهار نظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی مدارک و اخذ توضیحات بیشتر از شما و گفتگو متقابل می باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اداره کار هم باید به شکایات کارگران رسیدگی کند و هم کارفرمایان

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به نظر باید اصل تقصیر در اداره کار ثابت شود