مشاوره حقوقی رایگان - صلح ملک

سلام
بنده یکماه قبل از اجراگذاشتن مهریه همسرم ملک نیمه کاره که دارم میسازم رو مبایعه نامه صوری درست کردم وبه مادرم دادم،در قسمت دریافت وجه بنگاهی قیدکرده ک 200میلیون نقدا پرداخت شد ولی پولی جابجانشد وشاهدی امضا نکرده بجز اون تازگیها یک صلحنامه نوشتیم ب همون تاریخ وهمون مبلغ بابت مطالبات قبلی صلح کردیم وامضاها و شاهد بعداز محکومیت مهریه هست ،آیا درصورت توقیف صلحنامه معتبراست یا مبایعه نامه،؟
و همسرم وخانواده اش درجریان موضوع قرار گرفتن ولی مهریه بذل کرده وحق رجوع راساقط نموده،،طلاق خلع هم گرفته ،آیا در دوران عده میتواند رجوع به مهریه کند؟
در دادنامه حق رجوع را سلب وساقط نموده

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر تاریخ تنظیم صلح نامه قبل از صدور رای باشد صلح نامه معتبر است ولی

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
وقتی حق رجوع به ما بذل ساقط شده دیگه نمی تواند رجوع کند و جای نگرانی نیست.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

وقتی حق رجوع به ما بذل ساقط شده دیگه نمی تواند رجوع کند و جای نگرانی نیست.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

معامله صوری باطل است و مورد شما نیازمند گفتوست

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر حق رجوع را ساقط کرده نمیتواند رجوع کند