مشاوره حقوقی رایگان - عدم رعایت مفاد قرارداد

باعرض سلام و خسته سلام بنده با یکی از اقوام که زمینی بدون استفاده داشتند قرارداد دست نویس نوشتیم که زمین از اقوام و بنده هم در آن زمین درخت بکارم و بعد از 4 سال تقسیم کنیم اما در قرارداد ذکر نشده که زمین موجود رانصف کنیم یا درختان کاشته شده البته بنده کل زمین را درخت کاشتم اما تعداد کمی از درختان خشک شده اند حالا که 4 سال گذشته و موعد تقسیم شده شریک بنده زمین را تقسیم نمی‌کند و از بنده شکایت کرده است که درختان دلخواه او نیستند بعد از رفتن به شورای حل اختلاف ایشان پرونده شکایت از بنده را پس گرفتند و گفتند من شکایتی ندارم و تشریف بیاورید سر زمین تا تقسیم کنیم، بنده که مراجعه کردم سر زمین دوباره حرف دیگه ای میزنن و تهدید به مرگ بنده کرده است اما من تنها بودم و شاهدی ندارم برای پیگیری تقسیم زمین به کدام قسمت دادگاه بنده باید شکایت کنم و آیا مفید است یا خیر در ضمن تمامی زمین هایی که آن منطقه است سند ندارد و منعلق به منابع ملی است اما دور زمین دیوار قدیمی است و قبلا باغ بوده است آیا برای شکایت این موضوع اشکالی ندارد؟ بعد در مورد وکیل هم قیمت بالایی می‌گویند مثلا می‌گویند 30 درصد پولی که گیر شما می‌آید برا وکالت میگیریم نحوه هزینه وکیل چجوری است مگر نرخ مشخصی ندارد؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید مفاد قرارداد شما بررسی بشود و سپس دادخواست مناسب اقامه نمایید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دادگاه دا‌دخواست تقسیم بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام حق الوکاله توافقی است اما پیشنها می کنم

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید