مشاوره حقوقی رایگان - تبديل وضعيت مناطق جنگی

سلام.پدر من از سال ٦١ تا ٦٧ به مدت ٤٧ ماه در مناطق جنگي بطور موظفي سر كار بوده.بتازگي گواهي هم گرفته از سازمان بسيج.شركتي در آن كار ميكنم دارد فرزندان جانبازان و شهدا و ايثارگر رو تبديل وضعيت ميكند از پيمانكار به رسمي.اما با رسمي شدن موافقت نشده چون ميگويند پدر شما بصورت موظفي در جنگ بوده و نه داوطلبانه ولذا بخشنامه جديد دولت شامل حال شما نميباشد.آيا اين امر صحت دارد؟حق و حقوق شامل من ميشود كه قابل پيگيري باشد؟كدوم ارگان صلاحيت بررسي اين امر را دارد؟؟؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

سه چهارم خدمت موظفی پدر شما که حداقل باید 6 ماه محاسبه گردد حضور داوطلبانه تلقی خواهد شد که بایستی در نامه گواهی صادره این موضوع قید گردد تا مشمول ایثارگری و استفاده از امتیاز آن گردید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله شامل شما هم میشود از طریق بنیاد پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر قرارداد مستقیم با ارگان های دولتی و یا عمومی غیر دولتی دارید تحت شرایطی بله. و باید به ارگان مورد خدمت خود مراجعه شود. جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر 2/3 مدت حضور پدر شما در مناطق جنگی ، داوطلبانه محسوب میشود و تبدیل وضعیت استخدامی شامل شما میشود
و شما حتما در دیوان عدالت شکایت نمایید