مشاوره حقوقی رایگان - وام و فکن رهن

پدرم 20 میلیون از بانک وام سه ساله گرفت. اقساط وام را ولی به موقع نداد فقط یک سال اول داد.سند خانه در رهن بانک بود و به اضافه آن حقوق بازنشستگی پدرم ضمانت آن وام بود.پدرم فوت کرده و زمانی که پدرم زنده بود بانک برای وصول بدهی خودش خانه را به مزایده گذاشته و خود بانک هم در آن مزایده خانه را خریده و اکنون بانک قصد دارد به نام خودش سند بگیرد (که در مرحله پیش نویس سند است) برای خانه ما.باتوجه به اینکه در سال 96 پدرم راضی بود از حقوقش اقساط وام کسر شود ولی بانک نپذیرفت و گفت همه بدهی را باسود باید یکجا پرداخت کنید آیا اکنون بانک می تواند به نام خودش برای خانه ای که ما ساکن آن هستیم و سندش را داریم سند بگیرد؟؟حالا ما وراث آماده هستیم بدهی بانک را باسودش پرداخت کنیم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید مفاد قرارداد بین پدر شما و بانک بررسی شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق سرپرستی بانک مربوطه پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله حتما . شما باید حتما وکیل بگیرید و حتما شکایت نمایید و ابتدا باید تمام مبلغ اقساط و سود را یکجا به بانک پرداخت نمایید و