مشاوره حقوقی رایگان - خرید گوشی معیوب به صورت پستی

سلام من ی گوشی ایفون دسته دوم از ی بنده خدایی تو سایت درج آگهی خریداری کردم به شرط سالمی بدون تعویض قطعه یا تعمیرات فقط گفت باطریش عوض شده ما شهرستانیم از تهران خریدم به این خاطر گوشی داد دوستم بیاره پیش دوستم دوربینشو ...چک کرده داد دوستم حالا من بردمش پیش موبایل فروش زد به سیستم مشخص شد تاچ ایدی و دوربین جلشو تعمیر و عوض شده ای سی شارژشم انگار ایراد داره صفحه نمایششم لکه سفید داره طرف میگه من سالم تحویل دادم چیکار کنم شکایت کنم جواب می گیرم عیب پنهان نیست ؟؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام مستلزم پیگیری و صرف وقت و هزینه زیاد است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و درود قابل بررسی و گفتگوی تلفنی می باشد می توانید از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید بابت معیوب بودن اقدام کنید ولی باید سریع اینکارا انجام دهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می توان معامله را فسخ و استرداد ثمن و درخواست نمایید