مشاوره حقوقی رایگان - قیمیت عمه ی محجور و پدر بزرگ

با سلام
بنده پدرم فرزند اول خانواده بود که فوت شد
و 8 خواهر دیگر دارد که یکی از آنها به دلیل مشکلات روانی توان اداره خود را ندارد
الان پدر بزرگم هم ناتوان شده و نمی تواند کار های خودش را انجام بدهد و دختران میخواهند خواهرشان را به بهزیستی بسپارند .
ایا من می توانم خودم قیم هر دو آنها شوم و سرپرستی انها رو به عهده بگیرم یا نه حتما رضایت عمه هایم باید باشد و یا اصلا نمی توانم ؟ نمیخوام ان همه محجور به بهزیستی برود

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً درصورتی که محجور تلقی شوند می‌توانید خود را به عنوان قیم معرفی نمایید و در صورت موافقت اقوام درجه اول شخص دادگاه شما را به عنوان قیم انتخاب خواهد نمود

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

درصورتی محجور باشندمی‌توانید خود را به عنوان قیم معرفی کنید و اگر اقوام درجه اول موافق باشند دادگاه شما را به عنوان قیم انتخاب میکند

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

می‌توانید خود را به عنوان قیم معرفی کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید درخواست خود را به
امور سرپرستی دادسرا مطرح نمایید و