مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه و عدم تحویل کلید توسط مستاجر

سلام، عرض ارادت
بنده یک واحد آپارتمان را به مدت یکسال به یک خانواده بصورت رهن و اجاره واگذار کردم بعد از یکسال که قرارداد به اتمام رسید مجددا برای مدت یازده ماه دیگر تمدید کردیم، البته بدون مراجعه به مشاور املاک
( پشت نویسی توسط مالک و مستاجر با ذکر مبالغ جدید و ذکر اینکه تمامی مفاد قرارداد همچنان پابرجاست)، لازم به ذکر است هنگام تمدید تنها یک شاهد اجاره نامه را امضا نموده. سه ماه پس از تمدید، مستاجر اعلام نمود قصد فسخ پیش از موعد را دارد و با اعلام قبولی تمامی هزینه های قانونی فسخ ، مبلغ 30 میلیون از 70 میلیون ودیعه ی خود را نیز از بنده دریافت نمود، ملک را تخلیه نمود، اما زمان تحویل کلید از پرداخت خسارت های وارده و پرداخت یکماه اجاره اضافی بابت فسخ قرارداد که مربوط به بند فسخ قرارداد فیمابین بود امتناع ورزید و با درخواست کل مبلغ 40 میلیون مانده از ودیعه بدون کسر ریالی در ازای تحویل کلید، مشکل بزرگی را بوجود آورد. بعد از سه روز اظهارنامه ای برای بنده ارسال نموده که شما از تحویل کلید امتناع میورزید، یکی از همسایگان شاهد است و مبلغ 40 میلیون ودیعه ی بنده را پس نمیدهید. جواب اظهار نامه ی ایشان را پاسخ دادم و مهلت 48 ساعته برای تحویل کلید مقرر نمودم. اکنون پس از گذشت دو هفته نه احضاریه ای از جانب ایشان و نه تماسی از شورا و دادگاه مبنی بر تحویل کلید توسط ایشان به مراجع قضایی صورت نپذیرفته است. با توجه به اینکه ملک تخلیه میباشد و اجاره نامه دستی تمدید شده آیا دادگاه حق کسر اجاره ی ایام پیش رو و ضرر فسخ قرارداد تا زمان تحویل قانونی کلید را به ما میدهد یا خیر؟ ما چه کار قانونی میتوانیم انجام دهیم. صبر کنیم تا پایان قرارداد؟

پاسخ ها :

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام نیاز به گفتگو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای ارائه پاسخ باید جزئیات موضوع بیان گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام نیازمند تماس تلفنی و گفتگوست می توانید تماس بگیرید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دادخواست استرداد کلید به استناد فسخ مطرح نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید ودیعه را در صندوق دادگستری بریزید ودادخواست تخلیه بدید و خسارت هم مطالبه کنید و مبلغ رهن که در صندوق دادگستری است را تامین خواسته کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر توافقات مبنی بر پرداخت کلیه خسارات از نظر قانونی در برابر قبولی فسخ گردیده باشد مستاجر مکلف به پرداخت هزینه‌های قانونی خواهد بود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید دادخواست الزام به تحویل ملک و خسارات قانونی مطرح کنید و تامین خواسته مطرح نمایید