مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

سلام من همسرم شرایط مالی خیلی بدی داره
یعنی راستش رو بخوای زیاد اهل کار نیست با وجود اینکه دو بار به یه سری مسائل که اصلا مالی نبودن
دفعه ی اول شرب خمر
و دفعه ی دوم تهدید و دست بزن و فحاشی خودش و مادرش و برادرش
خواستم ازش جدا بشم
و مثل اینکه با یه قاضی دوست شده بود که یکی از قاضی های شهرمون بود و بقیه قاضی ها ازش حساب میبردن و درخواست عدم تمکین که زده بود
کاری کرد که مهریه من به صورت اقساطی شه
ولی بعد بزرگترها پا در میونی کردن منم بخشیدمش
و شروطی براش گذاشتم که یکی از شرط ها این بود بده سر کار
کاردانی داره گفتم دانشگاه ثبت نام کن
متاسفانه زیاد اهل درس نیست
چون تو شهر خودمون خیلی دوست دوست به یه شهر دیگه ای رفتیم که با رفیق هاش نشینن مشروب بخورن چون واقعا به زندگی من لطمه میزنه الان 9 ماه ازدواج کردم و دو بار هم به پای طلاق رفتم خیلی باهاش واقعا میسازم
ولی خب چون کار بلد نبود و هیچ سرمایه ای نداشت
بابام رفت با یکی از دوستاش صحبت کرد تو این شهری که منو همسرم الان زندگی میکنیم
و همسرم الان سر کار بگذریم از اینکه با چه بدبختی راضی کردم بره سر کار
الان حقوقش 3500 و اگه شیفتی باشه 4200 و اگه اضافه کار بشینه میشه 6 تومن
من اصلا زن متوقعی نیستم واقعا میگم میتونین بیاین از خودشم بپرسین ولی به خاطر اینکه این آقا سختی نبینه گفت شیفتی و اضافه کار نمیرم گفتم باشم
الان ماهی 3500 حقوق میگیره
و اینکه فقط میره بدون مشورت من یا هماهنگی یه چیزی برای خونه میخره بقیه اش هم میده واسه وامی که گرفته مث اینکه این چند وقتی که ما از هم جدا میخواستیم بشیم وام گرفته که خرج رفیق بازی کنه و بیشترش هم خرج زیر میزی کرده
الان من واقعا خیلی بهم فشار اومده هیچ پول جیبی بهم نمیده من از طریق خانواده ام دارم تامین میشم از طرفی هم خواهر و برادر دارم و اینکه بابام یه کارمند بازنشسته با یه حقوق ناچیز الان با این اوضاع از بقیه داره میگذره میتونم بگم از خودش و مادرم از خودش داره میگذره که خرج منو بدن من واقعا عذاب وجدان دارم
چون وسایل خونه برام خریدن خرجمم دارن میدن
از طرفی نمیخوام برم درخواست نفقه کنم
چون میدونم شوهرم نه میده هم باهم بحث میشه
نمیخوام زندگیم بهم بخوره
ولی من هفته ی پیش 20 سالم شده
دانشجو هم هستم از لحاظ ظاهری یه فرد معمولی ام همیشه میرفتم کلاس های هنری و مخصوصا درسی چون خانواده ام خیلی به درس اهمیت میدن
واقعا میگم تو خونه ی بابام هیچی کم نداشتم هیچی حتی اگه اون زمان بقیه کفش 200 تومنی میپوشیدن بابام برا ما کفش 500 تومنی میخرید چون به گفته ی خودش 3 تا بچه بیشتر نداره بعد از بازنشستگیش یه کار آزاد رو شروع کرد
و موقعی که همسرم بیکار بود یک سال کارش رو سپرد به همسرم که دستش رو بگیره ولی همسرم کاری کرد بابام ورشکسته بشه
و الان خیلی بد شده یه عالمه بدهی بالا آورده
خانواده ی همسرم کلا بین بچه هاشون فرق میزارن و حتی به همسرم گفتن خونشون نیاد اینو گفتم که بدونین از اون جا حمایت نمیشه مگه موقع دعوا
عاشق دعوان.
میخواستم بدونم یعنی واقعا نفقه ی من چقدر حتی ماهی 200 تومن هم بهم تعلق نمیگیره؟
نمیدونم چه جوری باید به همسرم بگم بابا باید به فکر منم باشه؟
نگین طلاق که تازه آشتی کردیم وگرنه میدونم این زندگی ارزش نداره ولی خودم میخوام ارزش دارش کنم و بسازم نمونش همین که همسرم تو این چند ماه اصلا لب به مشروب نزده و اینکه اصلا مسئولیت پذیر نبود و الان رفته سر کار اینم یه مسئولیت
فقط مسئولیت منو
میشه برام حساب کنین نفقه ام چقدر؟؟؟
وسایل خونه همه چی دارم غیر لباسشویی اونم قبل خرید همسرم گولم زد و ازم گرفت و ریخت تو بورس پرید
کلا عاشق پول از کار های سخت بدش میاد
عاشق ماشین خارجی و.... میخواد یه شبه پولدار بشه هر روز میاد خونه با یه عالمه غر از کارش ولی قانعش میکنم چون بهش یاد دادن شما باید پشت میز بشینین و چندین میلیون هر ماه بگیری
میشه فقط نفقه هم محاسبه کنین ؟؟؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

تعیین نفقه با کارشناس مربوطه می باشد جهت سوالهای طولانی از مشاوره تلفنی استفاده نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پاسخ سوال شما نیازمند بررسی بیشتر ک گفتگو است می توانید از طریق پنل مشاوره تلفنی با بنده تماس بگیرید.

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام نياز به مشاوره تلفني هست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام کارشناس دادگستری حدود ماهی یک میلیون تومان نفقه را تعیین می نمایند البته بستگی به شأن زوجه و
وضع مالی زوج دارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نفقه در زمان زندگی زیر یک سقف همان مایحتاجی است که توسط شوهر خریداری میشود ولی در مواقعی که زندگی مشترک نباشد دادگاه مبلغ مشخص میکند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد و مدارک شما جهت اظهار نظر دقیق حقوقی قابل بررسی می باشد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام نیاز به گفتگو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
نفقه با توجه به شان زوجه توسط کارشناس نفقه تعیین می شود .

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
ماهانه حدودا یک میلیون تومان