مشاوره حقوقی رایگان - وصیت

سلام وقت بخیر
مادربزرگم قبل فوتش گفتن به 2 تا از فرزندهاشون که بعد از مرگش طلاها به خیریه تعلق بگیرد اما به بقیه فرزندان نگفته است
الان بعد از مرگش که فقط به 2 فرزند گفته و در حد حرف بوده نه روی کاغذ و به بقیه فرزندان نگفته است ، حکمش چطور می شود؟

پاسخ ها :

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام ، وصیت شفاهی انجام شده و اخلاقا فرزندان مکلف به انجام هستند.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

قبول نکنند و دادخواست تحریر و مهر وموم ترکه بدهند

امیر افشارنجفی

امیر افشارنجفی :

برای اینکه وصیت نافذ باشد نیازی به قبول فرزندان نیست، منتها آن دو فرزندی که شاهد وصیت شفاهی بوده‌اند می‌توانند دادخواست تنفیذ وصیتنامه بدهند و اصل وصیت را اثبات کنند. بعد از آن نوبت به حجم وصیت می‌رسد، اگر طلاهای مادربزرگ بیش از یک سوم دارایی و مطالبات او باشد و ورثه قبول نکنند فقط تا یک سوم نافذ است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام وراث میتوانند وصیت مادر را
اجرا کنند یا اجرا نکنند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

وصیت باید در دادگاه تنفیذ شود شفاهی چیزی را ثابت نمی کند

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام نیاز به گفتگو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام با این وصف که گفتید اون دو فرزند صرفا در سهم الرث خود حق دخالت دارند نه در سهم بقیه وراث

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اولا- باید دید وصیت به میزان ثلث اموال است یا بیشتر؟ ثانیا - وصیت شفاهی قابل اثبات نیست. ثالثا - آن دو فرزند که شنیده اند فقط از جنبه اخلاقی می توانند در سهم خود وصیت را اجرا کنند یا نکنند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
طبق قانون وصیت شفاهی در چند حالت خاص معتبر است که مورد سوال از شمول آنها خارج است ولی از لحاظ شرعی عمل به آن واجب است .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تا یک سوم اموال را میتوان وصیت کرد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

محروم کردن سایر وراث از ارث وجهه قانونی ندارد ومتوفی تا یک سوم می تواند وصیت کند مازاد بر ان به تایید وراث بستگی دارد