مشاوره حقوقی رایگان - حیاط مشاعی و منظور از صحن حیاط

با سلام
در تفکیکی ساختمان ما حیاط مشاعی و همچنین حق استفاده برای همه واحدها ذکر شده
در بندی از تفکیکی ذکر شده که حق استفاده از صحن حیاط مختص واحد زیرزمین میباشد
طبق تحقیق بنده صحن حیاط قسمت جلویی واحد که با باغچه و گل و گیاه محصور شده است میباشد
ممنون میشم در مورد صحن حیاط توضیح بدین

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
منظور آن قسمتی از حیات ساختمان است که فقط طبقه زیر زمین به آن راه دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام حیاط جز مشاعات است و متعلق به همه مالکان به نسبت مساحت اختصاصی می باشد و هیچکدام از مالکان نمیتواند بدون اجازه همه مالکان
تصرف نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود پاسخ شما مستلزم گفتکو و بررسی است تماس بگیرید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

آن قسمت از عرصه که در اشغال ساختمان نباشد، معمولاً محصور، گل‌کاری و درختکاری می‌شود گفته خواهد شد