مشاوره حقوقی رایگان - حیاط مشاعی

باسلام و احترام
ساختمان ما سه طبقه و در مجموع با واحد همکف که من هستم 4 واحدی میباشد
یک حیاط مشاعی برای واحد من هست که آب و برق حیاط وصل به واحد من هست
و همچنین با ورود به حیاط به خانه ی من هم میتوان ورود کرد در ضمن ورودی ساختمان و پارکینگ کاملا جدا از حیاط میباشد
سوال بنده اینه که بقیه ساکنین از این حیاط میتونن استفاده کنن یا باید از من اجازه بگیرن
حق استفاده بقیه همسایه ها به چه صورته؟
هزینه نظافت و برق و اب چه میشود
در ضمن سرویس بهداشتی منزل ما در حیاط مشاعی هست
البته بنده به بقیه ساکنین کلید حیاط رو دادم
ولی رفت و آمد سایر ساکنین در حیاط باعث مزاحمت برای ما میشه
با تشکر

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام چون مشاعات است همه باید در استفاده و هزینه ها شرکت کنند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سوالی که مطرح کردید چندین بعد دارد که هر کدام از آنها را باید جداگانه بررسی کرد در واقع شما یک پرونده را در قالب یک سوال مطرح کرده اید ولی به‌صورت کلی این را اطلاع داشته باشید که مسائل این چنینی که مربوطه به آپارتمان نشینی است بهتر است مسالمت آمیز حل و فصل شود و هرچه تلاش کنید که پای قانون در اینجا به میان نیاد که به نفع هیچکس نیست و تکش های آن و ترکش های بعدی متوجه همگی ساکنین است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حیاط مشاع است و همه مالکین حق استفاده از حیاط را دارند.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

چون حیاط جز مشاعات است همه حق استفاده برابر و پرداخت برابر دارند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز است مدارک و مستندات مربوطه جهت ارائه اظهارنظر دقیق حقوقی مورد بررسی و مطالعه قرار گیرد.