مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از حیاط مشاعی

باعر ض سلام واحترام
تشکر از اساتید و وکلای محترم از اینکه پاسخگویی سوالات هموطنان می باشند.
عرض شود بنده یک واحداپارتمان( درطبقه دوم به متراژ 124) دریک مجتمع مسکونی دو طبقه ای با 5 واحد دارای متراژ متفاوت ( متراژ کل زمین مجتمع 500 متر با موقعیت جنوبی / مجتمع از شمال به کوچه 12متری و از جنوب که حیاط می باشد به خیابان و فضای سبز دارای مسیر تردد است منتهی می باشد ) واحد همکف فقط به حیاط دسترسی دارد و تردد اصلی 5 واحد از درب جنوبی و پارکینگ می باشد البته طبقه همکف از درب جنوبی هم به تنهای استفاده می نماید .در سند ملکی به صراحت مشاع بودن حیاط قید شده است .3 واحد دارای پارکینگ و انباری نمی باشند .در جلسه ای که با مالکین به غیراز طبقه همکف برگزار گردید تصویب شدپس از اخذ مجوزهای قانونی نسبت به بازنمودن درب دیگری به حیاط اقدام شود .وچون طبقه همکف در حیاط اقدام به ساختن یک انباری نموده سایر مالکین هم در گوشه حیاط انباری ویا محلی برای پارک خودرو انجام نمایند .حال مالک طبقه همکف علاوه مخالفت در تمام امور مجتمع ( شارژ ، ایروگام و...) با عنوان اینکه چون واحد ایشان دارای متراژ بیشتر و به حیاط دسترسی دارد دیگران هیچ حقی از مشاعات حیاط به غیراز استفاده بصری ندارند .حال لطفا بفرمایید :
باتوجه با قید مشاعات بودن حیاط درسنددیگر مالکین ، واحدهای دیگر چگونه می توانند از حیاط باتوجه به وسیع بودن حیاط وداشتن درب نفر رو درآن ، استفاده نمایند وآیا می توان انباری و محل پارک خودرو ایجادکرد و ایا طبقه اول می تواند از پنجره رو به حیاط درب و پله به حیاط داشته باشد .
باتشکر از پاسختان

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد