مشاوره حقوقی رایگان - حیاط مشاعی و مزاحمت همسایه

با سلام صاحبخانه طبقه دوم از آپارتمانی سه طبقه جنوبی هستم مالک ساختمان که این ساختمان رو بعد از تخریب خانه اش ساخته بود طبقه اول و همکف رو که به صورت مسکونی دراورده بود با در پارکینگی مالک بود در سند ما پارکینگ ذکر نشده ولی حیاط مشاع هست ایشون چندین ساله از این ساختمان رفتن و از طرف طبقه اول رضایت مسکونی شدن همکف رو دادن ولی طبقه دوم که ما هستیم و طبقه سه رضایت ندادیم در طول سالهای پیش مستاجر برای همکف میامد حالا اما سه چهار ماه است صاحبخانه جدیدی اومده که همکف ساکن شده میگوید سند تک برگ دارد جلوی پنجره همکف که در کوچه باز میشود اجازه پارک ماشین نمیده و چند بار بحث کردیم یک بار اومده که ماشینتون رو بردارید جلوی پنجره حق پارک ماست و تهدید کرد که به ماشین آسیب میزنه به پلیس زنگ زدیم و گزارش تهدید کردن همسایه رو نوشت دوباره امروز صبح زود اومده جلوی در که در رو باز نکردم دوباره تهدید کرده که آخرین هشداره که میدم اینبار شاهدی نداشتم خیلی اذیت میکنه کافیه از تراس چند قطره آب یا پوشال بریزه تو حیاط تا نفرین و ناله ش بلند بشه در پاگرد همکف با اینکه همه سه واحد دیگر عدم رضایت اعلام کرده بودیم رمپ زده برای بردن موتور حالا میخواستم راهنمایی کنید برای تخریب رمپ میشه اقدام کرد؟ برای دسترسی به حیاط چه کار میشه کرد؟برای ایجاد مزاحمت؟ و آیا ممکنه که بدون رضایت دو واحد سند گرفته باشد؟

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

باید موضوع شما مورد بررسی قرار بگیرد ظاهر و به احتمال می‌توان به جرم مزاحمت طرح دعوا نمود اما باید بیشتر دراین خصوص توضیح داده شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت ثبت شکایت یا دادخواست مزاحمت می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید.