مشاوره حقوقی رایگان - معامله ی صوری و وصیت نامه

با سلام پدر بنده بیش از سی سال از زمینایی که از پدرش (در قید حیات بوده)به عنوان ارث گرفته بود استفاده می کرده اما مدرکی نداشته از پدر بزرگم تا اینکه در سال 75 به قصد فرار از دین 16 هزار متر از زمیناشو صوری زد به نام عموم و مهر شورای روستامون هم زیرش هست و پدر بنده سال 94 فوت کرد و زمیناشو تقسیم کردیم الان که میخوایم این زمینارو بفروشیم عموم با استناد به اون فروشنامه ی صوری ممانعت از فروش می کنه بنده یک شکواییه تنظیم کردم تحت عنوان ممانعت از حق و در دادگاه مدعی شدم که پدر بزرگ بنده در سال 75 در قید حیات بوده و مالک زمین پدربزرگم بوده گه پدرم که بتونه زمینو بفروشه عموم یه وصیت نامه آورده که در سال 90 تنظیم شده ودر اون ذکر داده شده که پدر بنده حدود سی سال پیش اون زمینارو به عنوان ارث گرفته حالا با توجه به اینکه در سال 75 پدرم مدرکی دال بر مالکیت نداشته و سال 90 بر طبق وصیت نامه مدرک قانونی گرفته آیا میتوان اون فروشنامه رو ابطال کرد یا ک خیر؟ و لازم به ذکره که بعداز سال 75 هم اون زمینا یا در اختیار پدرم بوده یا بعد فوتش در اختیار وراثش

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید جهت ابطال مبایعنامه که عموی شما دارد اقدام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است لذا در صورت نیازبا بنده تماس بگیرید.