مشاوره حقوقی رایگان - مشاعات ساختمان

با سلام و‌احترام
در پارکینگ ساختمان ما مسیر درب ورودی مشرف به آسانسور بین دو‌پارکینگ قرار دارد مالکین این دو پارکینگ مدعی هستند چون رفت و امد باعث خط افتادن روی ماشین آنها میشود درب ورودی و آسانسور پارکینگ باید قفل بشه و همگی‌باید از حیاط و‌آسانسور طبقه اول استفاده کنند آیا این ادعا به لحاظ حقوقی درست است؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اظهارنظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی اسناد و مدارک و توضیحات بیشتر از شما خواهد بود در صورت تمایل از طریق پنل تلفنی تماس حاصل فرمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.