مشاوره حقوقی رایگان - امکان داره من شکایت بکنم و بازگشت به کار برام بزنتد ونوع قرارداد من چه نوع قراردادی است

اینجانب به مدت 3 سال است در دهیاری روستا مشغول بکار بودم وبصورت قرارداد مدت معین بودم اما از روزی که رفتم سرکار تا الان با اینجانب هیچ قراردادی بسته نشده و هیچ قراردادی را امضاء نکردم فقط حکم های حقوقی ما بعنوان قرارداد محسوب می شدند که تاریخ شروع و پایان داشتن ولی با تمام این حرفا حتی این حکم حقوقی را هم امضاء نکردم فقط خود دهیار بعنوان کارفرما و مسئول مالی امضاء میکردن.
الان که دهیار جدید امده حکم من را تایید نکرده و میگه که 6/31قرارداد شما تمام شده ولی تا 9/3مشغول بکار بودم دهیار جدید امده قرارداد ببنده ولی من امضاء نکردم چونکه قرارداد امضاء نکردم من را از کار اخراج کرده
حالا من دستم میرسه شکایت بکنم و بازگشت به کار بگیرم تکلیف من چی میشه

پاسخ ها :

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام بله برای عدم ارائه قرارداد،بیمه،سنوات و... اداره کار شکایت کنید وتقاضای بازگشت به کار کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید از طریق بخشداری موضوع را پیگیری کنید