مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

سلام من در برج 7 امسال با شخصی آشنا شدم که ادعا می کرد مقیم کشور آلمان هستش و به درخواست بنده جهت مهاجرت پسر 14 ساله ام به کشور آلمان و سرپرستیش و اقامت دو هفته ای همسرم جهت جابجایی پسرم موافقت کرد. و قرار شد با 27 میلیون این موضوع تمام شود که حدود 70 میلیون به ایشون و در حساب برادرش و یک مورد در حساب خواهرش (به گفته خودش) واریز کردم . ولی با رسیدن زمان سفر وعده ایشون محقق نشد و تا به امروز بنده رو سر می دونند ولی با تلاش بسیار گذرنامه ها رو از ایشون پس گرفتم می خواستم بدونم اولا میشه از ایشون فقط با داشتن پرینت حساب بانکی که به اسم خودش نیست و چند تا تماس ضبط شده و پیامک هاش و پیام های واتساپیش شکایت کرد و نتیجه ای گرفت.و کجا باید شکایت کنم ممنون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله حتما . شما باید دادخواست مطالبه وجه را مطرح نمایید

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام بله به عنوان کلاهبرداری از ایشان شکایت کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

به عنوان کلاهبرداری از ایشان شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با عنوان کلاهبرداری از ایشان شکایت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما باید دادخواست مطالبه وجه را مطرح نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام بله حتما . شما باید دادخواست مطالبه وجه را مطرح نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید دادخواست مطالبه وجه را مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شما باید دادخواست مطالبه وجه را مطرح نمایید

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

بله با استتاد به مدارک موجود و شهادت شهود و مطلعین امکان اثبات کلاهبرداری وجود دارد . اگر مایل بطرح شکایت کیفری نیستید دادخواست مطالبه وجه با استناد به واریزی ها علیه ایشان و افراد صاحب حساب مطرح کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
کلاهبرداری شکایت کنید. و دعوای حقوقی مطالبه وجه علیه صاحبان حسابها مطرح نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

شکایت کیفری کلاهبرداری یا حقوقی مطالبه وجه نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام می توانید شکایت کیفری کلاهبرداری یا دادخواست حقوقی مطالبه وجه تقدیم کنید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

هم می توانید طرح شکایت کیفری نمایید و هم طرح دادخواست حقوقی مطالبه وجه

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام شما میتوانید هم دعوای کیفری و حقوقی مطرح کنید