مشاوره حقوقی رایگان - سرقفلی

با سلام، مغازه ای در سال در سال1378به سرقفلی داده شده که از ان زمان همسر اول فرد در مغازه بوده و خود فرد اینجا حاضر نبوده،و در قولنانه اورده شده که "میتواند انرا بفروشد اول به مالک بعد به دیگری" و همچنین کرایه مخص شده حال تقریبا 20سالی میشود که کرایه رو پرداخت نکرده است و نیز در محل هیچگونه فعالیت اقتصادی انجام نمیشود و اکثر روزهای سال تعطیل میباشد، ایا میتواند بعد طرح شکایت ما بخواهد کرایه اون 20سال رو پرداخت کرده و شکایت مارو خنثی کند؟؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. اصولا خیر مالک حق تخلیه را خواهد داشت ولی برای ارائه پاسخ صریح و قانونی باید مفاد قرارداد سرقفلی مطالعه گردد تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام. اصولا خیر مالک حق تخلیه را خواهد داشت.اگر همچنان ابهام دارید یا نیاز به مشاوره بیشتر دارید تماس بگیرید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله. مطابق بند 9 ماده 14 قانون روابط موجر و مستاجر مصوب 56 هر گاه مستاجر قبل از صدور حکم دادگاه علاوه بر اجاره عقب افتاده 20 درصد اضافه در صندوق دادگستری تودیع کند ، جکم تخلیه صادر نمیشود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله امکان توقف صدور حکم تخلیه وجود دارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با توضیحات خیر امکان صدور تخلیه می باشد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام. اصولا خیر مالک حق تخلیه را خواهد داشت.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر حق فسخ اجاره برای شما ایجاد شده است.

ماده 496 - عقد اجاره به واسطه تلف شدن عین مستاجره از تاریخ تلف، باطل می شود و نسبت به تخلف از شرایطی که بین موجر و مستاجرمقرر است خیار فسخ از تاریخ تخلف ثابت می گردد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر شما حق فسخ خواهید داشت و این حق به علت تخلف مستاجر است وبا دادن اجاره بها این حق ساقط نمیشود