مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه عین مستاجره ( اماکن تجاری با حق سرقفلی و کسب و پیشه ) به جهت تغییر شغل

در نظر است دادخواست تخلیه عین مستاجره علیه مستاجره به جهت تغییر شغل از لوازم خانگی به کفش فروشی مطرح کرد
اولین قرارداد اجاره رسمی در سال 72 منعقد گردیده ( مستاجر اول )
دومین قرارداد مستاجر اول به ( مستاجر دوم ) انتقال صلح سرقفلی منعقد گردیده در سال 80
سوال .......
جهت طرح دادخواست تخلیه 1- آیا بایستی در ستون خواسته : اشاره به فسخ تخلیه عین مستاجره اشاره نمود ؟ یا صرفا تخلیه عین مستاجره را خواست ؟
2- قانون حاکم سال 56 است یا 76 ؟ ( قرارداد اول مبنا است یا قرارداد دوم )
تشکر

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تخلیه به جهت تغییر شغل را دادخواست دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود تخلیه به جهت تغییر شغل را دادخواست دهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

تخلیه به جهت تغییر شغل را دادخواست دهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دادخواست فسخ و تخلیه را مطرح نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

درود تخلیه به جهت تغییر شغل را دادخواست دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام قرارداد شما مشمول قانون 56 است و باید دادخواست فسخ قرارداد اجاره به علت تغییر شغل و تخلیه عین مستاحره را اقامه نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام دادخواست فسخ و تخلیه را مطرح نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام مدارک شما نیاز به بررسی دارند

پدرام صادقیه

پدرام صادقیه :

سلام صرفا برای تخلیه ملک باید دعوای تخلیه عین مستاجره مطرح نمایید و قانون حاکم 56 می باشد.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

تخلیه به جهت تغییر شغل را دادخواست دهید