مشاوره حقوقی رایگان - بعد از فک قفل و نبردن اسباب و اثاثیه توسط مستاجر

با سلام ، من بعد از دستور تخلیه و اتمام مهلت گرفته شده توسط مستاجر با نامه به کلانتری رفته و توسط قفل ساز فک قفل کردیم وسایل صورت جلسه و تحویل بنده شده ولی مستاجر جهت تحویل اسباب نمی آید بنده باید چه کاری انجام دهم؟ آیا می توانم اسباب را به قوه قضایه تحویل دهم؟ پیشاپیش از پاسخ شما سپاسگذارم

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

چون شما اموال را تحویل گرفته اید به عنوان امانت نزد شماست و شما باید صورت جلسه را از ابتدا امضا نمی کردید و اموال را تحویل نمی گرفتید. شما می توانید از شورای حل اختلاف تقاضای خارج کردن وسایل را بنمایید و یا مطالبه حق امانتداری کنید تا درنهایت وسایل برای فروش گذاشته شود.