مشاوره حقوقی رایگان - ترتیب نوشتن مفاد قرارداد

اگر در مفاد قرارداد مبایعه نامه مغایریت باشد آیا ترتیب مفاد تاثیری دارد یا خیر؟ یعنی آیا می شود ادعا کرد آخرین بند قرارداد ملاک است؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

قرارداد شما جهت اظهار نظر دقیق حقوقی قابل بررسی می‌باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

قرارداد شما جهت اظهار نظر دقیق حقوقی قابل بررسی می‌باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اظهارنظر مستلزم گفتگو است که شما میتوانید از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بستگی دارد در بعضی مواقع ممکن است وتحت بعضی شرایط خیر

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

تحت شرایطی بلی، موخر بودن و یکسان بودن موصوع به نحوی که توافق جدید و نسخ بند قبلی استنباط گردد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله می شود چنین استدلال کرد

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود .در این مورد از نظر حقوقی (نه رویه) همواره در صورت بروز اختلاف آخرین اراده طرفین قرارداد ملاک است ، معمولا شامل متمم ها یا پیوستهائی است که بعد از قرارداد الحاق می شوند اما مغایرت در یک قرارداد امر قضائی است ، شاید قاضی استنباط کند که توافق بند بعدی شرط بند قبلی را نسخ کرده یا بر عکس آن . اما به هر حال راه دفاع استناد به قاعده حقوقی (اعتبار آخرین اراده طرفین) است.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
مطالعه متن ضرورت دارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اظهارنظر نیازمند بررسی مدارک می باشد تحت شرایطی امکان پذیر است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر همه مفاد قرارداد معتبر است و اگر در قرارداد دو شرط متعارض وجود داشته باشد ممکن است تخصیص خورده باشند

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام مفاد قرارداد باید بررسی شود برای راهنمایی بهتر از طریق مشاوره تلفنی داد راه با بنده تماس بگیرید