مشاوره حقوقی رایگان - اراضی کشاورزی ملی به مستثنیات

با سلام و وقت بخیر
من زمین کشاورزی به مساحت 12هکتار خریداری کردم الان کامل ملی شده ینی سابقه کشت نداره ولی 7هکتار سابقه عملیات انسانی خاکبرداری و گود و حفره و ساختمان قدیمی که فقط شالوده مونده داره پروانه چاه هم داره میخام بدونم با این سابقه میتونم زمین از ملی بیرون بیارم ؟
چون سابق کشت نیست سوال میگیرم

پاسخ ها :

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

در این مورد نیاز به بررسی مدارک است و چنانچه قسمتی که در نقشه های هوایی سابقه کشت داشته یا عملیات انسانی انجام شده قابل اثبات باشه شاید راه حلی داشته باشد.
راه حل دیگری هم قابل تصور است که در اینجا امکان توضیح نیست. درصورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله حتما امکان دارد و شکایت از منابع طبیعی ، پرونده تخصصی است و شما باید دادخواست اعتراض بر علیه منابع طبیعی و افزایش مستثنیات را اقامه نمایید تماس بگیرید 09171131543

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام با توجه ب عدم تفکیک دو قسمت میتوانید اعتراض کنید و درخواست خود را ثبت کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید دادخواست اعتراض ثبت نمایید