مشاوره حقوقی رایگان - تصرف مشاعات ساختمان

مالک یک واحد آپارتمان (طبقه دوم) بانضمام مشاعات از یک ملک دو طبقه هستیم که در انجا سکونت نداریم. همسایه طبقه اول سکونت دارند مالک اصلی فوت کرده و هنوز سندشان را تفکیک نکرده اند
پسر معتاد آنها ادعای مالکیت دارد و سالهاست بدون اجازه و رضایت ما در طبقه زیرزمین ساکن شده و ملک را تبدیل به محل تفکیک زباله و تجمع معتادان ولگردها و زباله جمع کن ها شده
اگر زباله ها را بیرون نبرند و اصرار به سکونت در مشاعات داشته باشند بهترین راه قانونی برای رفع این معضل چیست؟ باید از همه وراث شکایت کنیم؟ باتوجه به اینکه فرد معتاد خطرناک و سابقه چاقوکشی دارد و من و مادرم و دو خواهرم خانم هستیم و ازش میترسیم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شنا اقدامات قانونی برای تفکیک و تنظیم سند را انجام دهید تا به عنوان ماک بتوانید اقدام کنید در غیر اینصورت به شهرداری اطلاع رسانی منید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

راحتترین راه شکایت به شهرداری محل است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

شکایت رفع مزاحمت نمایید