مشاوره حقوقی رایگان - اشتباه در کروکی کشی

سلام شبتون بخیر بنده دیروز در میدان تصادف کردم متاسفانه شخصی که به من زد به سرعت صحنه تصادف را بهم زد و زمانی که افسر آمد بدون پرسیدن سوالات کامل و کروکی کشی درست حسابی بنده را متخلف اعلام کرد حال که من هر چه بهشون اعتراض کردم جوابی نداد حال ماشین من 2 میلیون خسارت تعمیری خورده به غیر از افت قیمت حال من چه کنم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید درخواست اعتراض به نظریه کارشناس راهنمایی را مطرح نمایید و درخواست هیات 3 نفره کارشناسی را نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید درخواست اعتراض به نظریه کارشناس راهنمایی را مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید به نظریه کارشناس اعتراض کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شما باید درخواست اعتراض به نظریه کارشناس راهنمایی را مطرح نمایید و درخواست هیات 3 نفره کارشناسی را نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سلام دادخواست الزام به تمکین بدهید و در خصوص اثاثیه داد خواست استرداد بدهید