مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به کروکی اولیه

با سلام و احترام 3 روز قبل داخل یک شرکت معدنی که دارای بلوار دو طرفه به عرض حدودا 25 متری میباشد با یک دستگاه مزدا از بریدگی وسط بلوار به سمت چپ پیچیدم پس از طی یک تا دو متر که ماشین حالت مستقیم قرار گرفت خودروی پژو پارس که مستقیم از پشت سر و مستقیم میامد بدلیل سرعت زیاد و حواس پرتی راننده که گوشی موبایل در دستش بود از قسمت گوشه سپر جلو سمت شاگرد برخورد کرد افسر منو مقصر دانسته بدلیل عدم رعایت حق تقدم 1 ایا اعتراض کنم یا نه 2 هزینه کارشناس 3 نفره چقدره 3 سرعت مجاز در داخل شرکت حداکثر 25 کیلومتر میباشد ولی ایشان بالای 40 کیلو متر سرعت داشتند با تشکر قهرمانی

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
هزینه کارشناسی بستگی به عوامل گوناگون دارد.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

اعتراض خود را اعلام تا هییت سه نفره بررسی نماید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام تشخیص مقصر با کارشناس تصادفات است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود مقصر را کارشناس تعیین خواهد کرد
وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید نسبت به نظریه افسر راهنمایی و کروکی اعتراض نمایید و درخواست هیات سه نفره کارشناسی را نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اعتراض کنی احتمالش 50 درصده که عوض کنند،
حدود 2 م