مشاوره حقوقی رایگان - قصور پزشکی

سلام من دوسال پیش از خواب با کمردرد شدید بیدار شدم و یک پای من شروع کرد ب لنگیدن سریع به پزشک مراجعه کردم و با تشخیص سندروم گیلن باره دستور بستری دادن من همون روز رفتم بستری شدم و با پای خودم رفتم هم حس داشتم هم حرکت بعد از 3 روز من mriدادم دکتر ک دستور بستری داده بود رفته بود و پزشک جایگزین هم همون تشخیص پزشکو تایید کرد روز 4م بستری من کلا حرکت و حس هر دو پا رو از دست دادم روز 7م بستری ک پزشک اصلی برگشت گفت توده ی نخاعی هستش با توجه ب این ک اخر اسفند بود هیچ جراحی در شهر من نبود من به تهران اومدم و جراحی کردم تشخیص نهایی پزشک خونریزی نخاع بود و گفت درمان اصلی و اولیه تشخیص در 24 ساعت اولیش الان من دوساله ک فلج هستم. خواستم ببینم میتونم شکایت کنم ؟ از کی و به کجا باید شکایت کنم ؟

پاسخ ها :

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

صرف تشخیص نمی‌شود مسئولیت صدمه را به دکتر نسبت داد ضمن اینکه دکتر هیچ عملی ودرمانی روی شما انجام نداده که دارای مسئولیت از باب تخطی از شغل حرفه ای خود باشد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

صرف تشخیص نمی‌شود مسئولیت صدمه را به دکتر نسبت داد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود پیشنهاد است تماس بگیرید تمام جوانب کار بررسی شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید در دادسرای جرائم پزشکی شکایت خود را مطرح نمایید تا موضوع شما به پزشکی قانونی ارسال بشود و ..

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام می توانید شکایت کنید ولی نتیجه به طور قطع قابل پیش بینی نیست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما باید در دادسرای جرائم پزشکی شکایت خود را مطرح نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید در دادسرای جرایم پزشکی شکایت خود را مطرح کنید تارسیدگی شود

حمید ایرانی دودران

جناب آقای حمید ایرانی دودران :

حتما در دادسرای جرایم پزشکی شکایت کنید عدم تشخیص بموقع میتونه به عنوان عدول از رفتار حرفه ای و کم کاری به حساب بیاد