مشاوره حقوقی رایگان - دیه خطای بر اساس پزشکی

ضمن عرض سلام و آرزوی قبولی طاعات... مثانه همسرم (خانمم) در حین عمل جراحی از 2 جا دچار سوراخ شده . اولین سوراخ که ادرار به داخل شکم وارد میشد و مشکلاتی برای کلیه بوجود آورده بود بعد از 2 ماه درمان بسته شد اما دومی که ادرار را وارد واژن میکند (فیستول) تا امروز (5 ماه) هنوز برقرار است و نیاز به درمان و شاید جراحی داشته باشد . میخواستم بدونم دیه اون حوادث به چه صورت است و در مورد طول درمان و مسایل دیگر هم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

حشمت اله  عليجاني عليجانوند

حشمت اله عليجاني عليجانوند :

استان :

ارش بهش تعلق میگیره به شرط تایید پزشکی قانونی

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام شمابه پزشکی قانونی مراجعه نمایید برای تعیین میزان دیه وصدمات وارده هرمقدارکه داخل برگه پزشکی قانونی بنویسه دادگاه برطبق اون دیه روتعیین می نماید،درموردطول درمان بستگی به وضعیت جسمانی خانمتون داره وپزشک باتوجه به وضعیت جسمانی خانمتون اگه خوب شده باشدمینوسه که معاینه مجددندارد.وبالعکسش هم ممکنه اتفاق بیفته.