مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله

باسلام. در مبایعه نامه های امروزی ایا حق فسخ ذکر شده در خود مبایعه نامه برای هر دو نفر خریدار و فروشنده مدنظر قرار میگیرد یا باید چیز دیگری نوشته شود

پاسخ ها :

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود. بر عکس : متاسفانه در مبایعه نامه های امروزی اصلا شرایط و مواضع و امنیت طرفین معامله در نظر گرفته نشده و حق فسخ از طرفین سلب می شود اما شما میتونید شرایط فسخ معامله را حتما با راهنمائی وکیل از جهت شرط و آثار شرط و جزای شرط و مسایل فنی قرارداد قرار دهید تا خدای ناکرده لطمه نبینید.

بهرنگ مسلمی

جناب آقای بهرنگ مسلمی :

حق فسخ انواع و اقسام مختلفی دارد که برخی مخصوص خریدار و برخی مخصوص به فروشنده هستن در مقابل تعداد دیگری از از حق خیار فسخ ها رو داریم که هردوطرف معامله میتونن ازش برخوردار باشن
لذا پاسخ به موضوع معامله و شرایطش بستگی داره

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حق فسخ انواع و اقسام مختلفی دارد که برخی مخصوص خریدار و برخی مخصوص به فروشنده هستن در مقابل تعداد دیگری از از حق خیار فسخ ها رو داریم که هردوطرف معامله میتونن ازش برخوردار باشن لذا پاسخ به موضوع معامله و شرایطش بستگی داره

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نیازمند بررسی مبایعه نامه وشرایط فسخ مندرج در ان می باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید در مبایعه نامه شرط فسخ و مدت آن و علت و نوع فسخ ذکر بشود و ..