مشاوره حقوقی رایگان - کفالت

سلام بنده یک دختر 20 ساله هستم که پدر و مادرم جدا شدن با مادر زندگی میکنم و به علت خانه دار بودن مادرم خرج مادرم با من است ایا شرایط گرفتن کفالت مادرم رو دارم ؟ چه شرایطی لازمه برای دادگاه

پاسخ ها :

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام
کفالت مربوط به اقایان است که خدمت سربازی نروند و دختران فقط میتوانند تحت تکفل مستمری بگیر باشند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام اگر نیاز به قیم دارند باید به سرپرستی دادگستری مراجعه کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام کفالت مربوط به آقایان می باشد که خدمت سربازی نرفته اند دختران فقط می توانند تحت تکفل مستمری بگیر باشند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله می توانید اقدام نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر نیاز به قیم دارند از طریق اداره سرپرستی اقدام کنید.