مشاوره حقوقی رایگان - کفالت مادر

سلام وقت بخیر. من برادر بزرگتر از خودم دارم و ایشون خدمت کرده و در حال حاضر متاهل است و من فرزند دوم پسر هستم میتونم کفالت مادر را به عهده بگیرم طبق شرایطی که گفته شده به من گفتن تو معاف میشی چون برادرت خدمت کرده و میتونسته معاف شود ولی خدمت کرده پدرمم سه ماه در جبهه حضور داشتن و خدمت مقدس سربازی رو رفتن با این حال من معاف میشوم یا خیر؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

به نظر می‌رسد میتوانید معاف شوید بهتر است از سازمان نظام وظیفه عمومی دقیق تر بررسی شود

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام در صورت وجود شرایط کفالت اعم از شرایط سنی پدر امکانپذیر است. قانون نظام وظیفه را مطالعه نمایید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
اگر پدر در قید حیات باشد ، امکان معافیت کفالت وجود ندارد .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

درخواست معافیت کفالت را به سازمان نظام وظیفه مطرح نمایید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی سوال شما حقوقی نمی باشد مدارک خویش را به کمیسیون ارایه تا بررسی گردد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بنظر معاف هستید
با سازمان نظام وظیفه صحبت کنید