مشاوره حقوقی رایگان - وکالت تام

سلام من همسرم فوت کردن و پدر همسرم از دو پسرم که 20 ساله و 18 ساله هستند وکالت تام و جامع گرفتند به بهانه اینکه می خواهند ملکی را به نام آنها بزنند.و در وکالت نامه قید شده که حق پاسپورت و خروج از کشور هم باید با اجازه پدر همسرم باشد. می خواستم بدانم امکان فسخ این وکالتنامه که بدون آگاهی پسرانم از آنها گرفته شده وجود دارد؟

پاسخ ها :

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام
خروج فرد بعد از سن18 سال با خودش هست و عملا وکالت ایشان در این قسمت بی ثمر است .فرزندان شما فعلا مشمول خدمت هستند و حق خروج ندارند مگردر شرایط خاص. ضمنا اگر وکالت بلا عزل است فرزندانتان بروند اون کاری که قرار است را خودشان انجام دهند و موضوع وکالت منتفی میشود .اگر وکالت با حق عزل است صرفا پدر بزرگشان را در همان دفترخانه ای که وکالت دادند عزل کنند و داستان تمام میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. بله وکالت نامه با شرایطی قابل ابطال است
خروج فرزندان از کشور هیچ ربطی به وکالت نامه ندارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
وکالت نامه تحت شرایطی قابل ابطال است و خروج فرزندان از کشور ارتباطی به وکالت نامه ندارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خروج از کشور ارتباطی به وکالت نامه ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خروج از کشور ارتباطی به وکالت نامه ندارد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خروج از کشور ربطی به وکالت نامه ندارد .مورد وکالت را خودشان به عنوان موکل انجام دهند این راحترین راه دور زدن وکالت است ماده 683 قانون مدنی

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با توجه به سن فرزندان خروج آنها نیاز به اجازه ندارد مگر وضعیت مشمولیت تعیین تکلیف نشده باشد
در خصوص موضوع وکالت آن را خودشان انجام دهند البته با توجه به متن تنظیمی