مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه

سلام برای من یک ابلاغیه الکترونیکی آمده است که در خصوص دعوی.... به طرفیت شما مبنی بر الزام به تنظیم سند رسمی ملک و دستور موقت و مطالبه خسارت دادرسی در وقت مقرر جهت رسیدگی در شعبه حاضر شوید.یعنی چی ؟

کلیه ضمائمی که ارسال شده در خصوص یک زمین برای پدربزرگم بوده که فوت شده اند .

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

علیه شما دادخواست تنظیم سند مطرح که در وقت مقرر باید در جلسه دادگاه حاضر و دفاع نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

احتمالا پدر بزرگ شما معامله ای انجام داده که تنظیم سند نکرده و الان به طرفیت ورثه الزام داده شده

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست تنظیم سند مطرح که در وقت مقرر باید در جلسه دادگاه حاضر و دفاع نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام علیه شما دادخواست تنظیم سند مطرح که در وقت مقرر باید در جلسه دادگاه حاضر و دفاع نمایید،اگر همچنان ابهام دارید یا نیاز به مشاوره بیشتر دارید تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
علیه شما دادخواست تنظیم سند مطرح که در وقت مقرر باید در جلسه دادگاه حاضر و دفاع نمایید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام احتمالاً بعنوان وارث متوفی طرف دعوا قرار گرفتید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله پدر بزرگ شما زمینی را فروخته ولی سند مالکیت زمین را انتقال نداده است و چون پدر بزرگ شما فوت کرده است حالا خریدار دادخواست به طرفیت همه ورثه اقامه کرده است
و شما اگر ادعایی در مورد زمین ندارید میتوانید در دادگاه اعلام کنید که حاضر به انتقال سند هستید ولی اگر در مورد زمین ادعایی را داشته باشید باید. در دادگاه دفاع محکم انجام بدهید و

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. پدر بزرگ شما ملک مورد نظر را فروخته ولی ب انتقار سند ب صورت رسمی را انجام نداده اند. و خریدار ب طرفیت شما ک ورثه می باشید دادخواست الزام ب تنظیم سند مطرح نموده ست. بهتر است در جلسه رسیدگی حاضر شوید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

دادخواست تنظیم سند مطرح که در وقت مقرر باید در جلسه دادگاه حاضر و دفاع نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چون شما ورثه پدربزرگ هستید و زمینی را ایشان در زمان حیات انتقال داده اند به طرفیت ورثه الزام به تنظیم سند مطرح شده است